Category: Agentur

Välkommen Hugo Nyberg till Agenturen

Välkommen Hugo!Vi är väldigt glada att denna fina talang valt att låta oss representera Hugo. En skådespelare av stor kaliber!

Natascha Olsen

Vi välkomnar Natascha till agenturen! Vi är väldigt glada att denna talang vill bli representerade av oss på MGB Teaterverkstaden!

Magnus Showreel uppe

Välkommen till oss, Sofia!

Vi är mycket glada och stolta över att Sofia Ekholm, som är en mycket begåvad skådespelerska, har valt oss att representera henne!  

Mångsysslaren Christian Kinell

Christian har idag skrivit på för Agenturen! Vi är väldigt glada för detta! Välkommen till oss!!!

Vi har en musikproducent!

Erik Bröms har nu skrivit på för Agenturen. Erik är musiker, musikproducent, kompositör och en helt fantastisk tillgång till ert projekt!

Josephine Bengtsberg

Josephine ansluter sig till oss på Agtenturen. Vi är väldigt glada för det! Hon är inte bara en mycket bra skådespelerska, utan även en mycket duktig regissör, kostymör, sminkös, musiker, sångerska och mycket mer!

Äventyret fortsätter

Vi har inte fått växtvärk ännu! Vi utökar med ytterligare en fantastisk talang! Fabian Lexner, välkommen till oss på MGB Teaterverkstaden Agentur.

Vi växer!

Idag utökade vi med ytterligare en otroligt stor talang! Välkommen Josefin J Tysén till oss på MGB Teaterverkstaden agentur!

Nu är vi även en agentur

Teaterverkstaden har nu utökat och agerar agent åt Skådespelare. Läs mer under fliken Agentur.